Új hozzászólás Aktív témák

  • kali

    legenda

    válasz nylacika #3042 üzenetére

    és voncci: Akkor marad a hibakeresés, mert olyan nincs, hogy csak néhány embernek van gondja a sok közül, olyankor valami egyéni probléma után kell kutatni.
    Anélkül, hogy bárkit is bántani akarnék, ha valakinek több telefonnal is ilyen gondja van, amíg azonos telefonokkal sok másik embernél nincs gond a frissítéseket követően, akkor elgondolkodtató, hogy olyan beállítást, alkalmazást...stb. használ, ami külön problémát okoz.
    Sajnos a legtöbbször csak utólag derülnek ki a részletek, mert általában nem írják le kellő részletességgel, vagy csak későn, hogy eleve hordozta a hibát és/vagy a hibalehetőséget egy korábbi mentés, egy korábbi főverzióra buherált alkalmazás...stb., így pedig nehéz a dolgok mögé látni elsőre.

    Pimpa: A telefonoktól/eszköztől független wifi szabályok:
    - jelszó nagy- és kisbetűk + számok kombinációja legyen, ékezetes betűt és nagyon speciális karaktert ne tartalmazzon
    - a csatorna értéke alapban 2.4 GHz esetén 1 - 11, 5 GHz-nél pedig 36 - 48 tartományba essen (ne automatikus legyen, ha aez külön állítható, de 5 GHz-en nem mindig befolyásolható manuálisan)

    A Mate ha kijelzi csatlkozott eszköznek a másik telefont, akkor az sem biztos, hogy ő a hiba forrása, lehet gond a OP3T oldalán is.
    A fentiek szerint próbálj rá először 2.4 GHz-en, megfelelő jelszóval, ha a gyárival nem megy, akkor sajáttal, az írt tartományban valamelyik köztes csatornán.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák