Új hozzászólás Aktív témák

  • Zototh64

    őstag

    válasz Hende #11971 üzenetére

    Az a csatolás (mount)
    Talán a legfontosabb a TWRP-be.
    Azzal kezdj mindig mindent. Oda belepsz, kijelolsz mindent, kiválasztod a tárolót (belső tárhelyet).
    Ezután kezd bele bármibe. Ha ez nincs meg, akkor jön legtöbbször az, hogy nem látja a belső tárolóhelyet. TWRP alatt lehetőség szerint ne legyen se töltőre, se gépre dugva a teló. Ilyenkor általában elfelejti a rendszert csatolni. Utána jönnek a törlések. Speciális dalvik cache data kijelölöd törlöd. Utána jobb oldalt lent adatok formázása. Utána jön a telepítés előbb rom, majd vissza lépsz telepíted a boot-ot. Aztán újra indítod a rendszert. Kiválasztott a billentyűzetet, majd lépj be a letoltesben. Ott látni fogod a külső sd-t. Fel tolod a gugli dolgokat, a huawei fajlkezelot ha akarod, vagy play-ből amit akarsz, belakod és :C.
    Előző rendszerből soha semmit nem állítunk vissza. Mindent újra tenni állítgatni. Ja, és a kingroot-ot se felejtsd el lecserélni az 5.0.5-re gugli a rá keresel ott lesz.
    Ja, mielőtt elkezded az egészet, töröld a gugli fiókodat. Nekem nem, de Csocsoszán kollégának volt már, hogy bekavart egy párszor.
    És még ami fontos, ne kapkodj, csak nyugodtan.
    Ez a mostani rendszerem, tökéletes. A kingroot, meg hű a nevéhez. Tényleg King. A supersu egy f.. már hogy a szavaiddal éljek. :-)
    Sok sikert!
    Menni fog.

    Samsung Galaxy S23 Ultra 5G, Huawei Mate 20 Pro, Garmin Instinc 2X Solar, Garmin EDGE 1040

Új hozzászólás Aktív témák