Új hozzászólás Aktív témák

  • xedamen

    senior tag

    válasz papelado #3152 üzenetére

    Ez aztán érvelés... Nem tetszik valami a telefonnal/gyártóval kapcsolatban? ADD EL! :W

    Egy fórumnak éppen ez lenne a lényege, hogy az ember meg tudja írni a véleményét, észrevételeit, tapasztalatait. Kérdéseire választ kapjon, bizonyos témákban vitatkozzon, ne értsen egyet.
    Ennek ellenére nem ez az első, hogy ezt olvasom többetektől, hogy "ne vegyél ilyet" vagy éppen "add el", mikor valaki olyan kérdéssel jön, ami nem sablon vagy épp nem magasztalja a telefont.

    Én nem masztizom a legfrissebb ROM-ra vagy Sec Patch-re, de valóban érdekes eljárás, hogy mások 1-1.5 héttel hamarabb megkapták ugyanezt a ROM-ot. Más gyártó 400 millió készülékre kitolja egyszerre az update-ekek, szerencsétlen Huawei meg egy régiósat sem tud sacc per legyen 100 ezer.

    Nem, nem haltam bele, ahogy az előttem szólt kolléga sem, hogy 1 héttel később kaptuk meg, mint mások, ő is csak megjegyezte, hogy ez valami olyan, ami neki nem tetszik és máris repült a klumpa...

    Hozzáteszem egy 250 ezres készüléktől én sem ezt várnám /gyártói hozzáállás/ bár még ígyis szerencsések vagyunk, hogy azért kapunk update-eket. A mail világban.... :F

Új hozzászólás Aktív témák