Új hozzászólás Aktív témák

  • callmeakos

    veterán

    LOGOUT blog

    válasz #14379520 #2712 üzenetére

    Wow, nos köszönöm a hosszan leírt sorokat.
    Nem fogom részletesen leírni mi történt a telefonnal, azt korábban már megtettem, de dióhéjban annyit, hogy ennek van előzménye. Egyszer betört a telefon kijelzője amit elküldtem szervizelésre, minden rendben is ment, de úgy kaptam vissza a telefont hogy ujjlenyomatolvasó nuku olyannyira, hogy maga a rendszer sem látja mint olyat hogy ujjlenyomat olvasó - korábban arra gyanakodtak a srácok hogy azért nem mert kijelző csere közben a hátlapot is cserélték -amire ismételten senki nem kérte meg őket, lévén ott egy karc se volt- és lehet nem lett visszacsatlakoztatva rendesen az érzékelő, ezért nem is látja a rendszer, és ezért is írtam hogy az új szoftverrel nem várom hogy ez megoldódjon, de lehet a szervízben vicceskedtek valamit az androiddal, és felraktak valami hülye verziót és lehet hogy ezért ragadt meg egy régebbi verziónál, nem tudni. Az biztos hogy a másik probléma a szervíz után az, hogy gyakorlatilag nem lehet témázni. Nem működik a magazine unlock, nem engedi a lockscreen mintáját változtatni de úgy ámblokk semmilyen téma letöltése nem működik, mert nem változtat meg semmit.

    És nem, factory reset nem működik, harmadjára sem, a szervíz pedig mosta kezét, lévén nem tudják mi lehet az ok, küldjem el nekik újra (természetesen az én pénzemből merthogy márkakereskedésük nincsen, a szervíz is valami alvállalkozó által van), és megnézik, én meg akkor úgy voltam vele hogy a majd 1 hónapos telefon, amire költöttem egyszer 130 fontot meg egyszer 90-et a kijelzőért, nem fogok újabban alsó hangon kiadni minimum 20-at hogy elpostázzam hogy elszöszöljenek az ő hibájukon. Nem ér nekem ez a telefon ennyit, és mostanra már megszoktam a hülyeségeit.

    Közben meg megpróbálkoztam feltenni az oreót, merthogy feldobdta a FF, de a firmware check egyiket sem engedélyezte, csak a B212-t mint legfrissebbet, mindent beállítok amit kellett, majd mikor letölteném ezt dobja ki: package checksum error.

    Isteni jel volna? :DDD

    All→M8

Új hozzászólás Aktív témák