Új hozzászólás Aktív témák

  • Motosz01

    tag

    Nos, nekem is megjelentek az említett hibák :( :
    - burkolattól elváló kijelző
    - mikrofonnál való repedés
    - és még a térerő is ingadozott

    a kérdésem az lenne, hogy:

    1. a Miracast opciót hogy tesztelhetem? Milyen programmal? És csak LG TV-hez kapcsolódik a telefon?

    2. a fényképező üvege és a lézer burkolata is full karcos. Q.Circle tok van rajta a kezdetek óta, és csak zsebben hordtam. Ezt is javítják majd gariba?

    Amúgy a telót 08.01-én vettem, és 6MH T-mobilos Titan

    Utolsó kérdések:

    3. Ezt a második módszert, gyári szoftverre való visszaállításhoz használta már valaki? Biztonságos? Vagy inkább az első ajánlott?

    "◆2. Módszer:
    Az LG PC Suite programban a telefon csatlakoztatása után a Frissítési hibák javítása pontot választva a program a telefont gyári állapotba állítja. Eltünteti pl. a Rootolás nyomait is, így ha esetleg a rootolt telefon szeretnél OTA frissítést végezni, akkor ez lehet az ajánlott metódus."

    4. A Titanium Backup hová menti a biztonsági mentéseit? Mert gondoltam azért ennyit csak érdemes lenne megcsinálni hogy ne vesszenek el adataim, programjaim, ha már visszarakom az eredeti szoftvert rá. A biztonsági mentését gondolom én kimásolom külső SD kártyára, és miután visszakaptam a telefont, visszamásolom ugyanarra a helyre, és Titaniummal helyreállítom az adatokat, programokat.... Bár utána már lehet nem telepítgetek külső androidot rá, mert úgy látom, a T-sek is képesek most már lépést tartani a szoftverfrissítésekkel... vagy csak ez egy álom? :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák