Új hozzászólás Aktív témák

  • tpapru

    csendes tag

    Sziasztok!

    Szeretnék elmesélni egy történetet. Idén májusban vettem egy Talk5H-t és nagyon boldog voltam vele. Gyors, szép, nagy stb. Az EDigitalnál vettem, Sygic navival. Meg rögtön vettem hozzá 1 tokot, meg egy pótakksit, mert sokat használom a telefont. Az eladó srác megpróbált lebeszélni, mert hogy sok gond van ezekkel a telefonokkal, de nem hallgattam rá.
    Szeptember elején egyik percről a másikra megszűnt működni a wifi, nem tudtam bekapcsolni. Illetve mindezek mellé annyira belassult a rendszer, hogy ha hozzáértem a kijelzőhöz csak 6-8 másodperc múlva reagált. Nem aggódtam igazából, nem a telefon hibája, gondoltam beviszem szervizbe, max. kicserélik, de én ugyanilyet akarok majd helyette, mert tényleg jó telefon, nagyon szeretem.
    Cégnévre kértem a számlát anno, mert a vállalkozásom el tudja költségelni. A számla a könyvelőnél (aki közben kórházba került, azóta is az intenzíven van), de nem aggódtam mert a lepecsételt, kitöltött jótállási jegyen rajta van, hogy csak akkor kell a számla, ha hiányos vagy nincs a jótállási jegy.
    Bevittem edigitalba, elhajtottak, hogy kell a számla, vagy ha nem tudom megszerezni jöjjek vissza jövő héten akkor lesz már az üzletvezető. Persze ők is vissza tudnák nézni a rendszerben a számlákat, de előfordul, hogy valami miatt mégsem, így ezt a számlát ők sem találtak. Persze jött a gyanúsítás, hogy biztosan nem itt vettem. Azzal sikerült meggyőzni őket, hogy a jótállási jegyen rajta van az üzlet bélyegzője és az eladó srác is emlékezett, hogy ő figyelmeztetett a vásárlásnál.
    Köv. hét hétfőn ott voltam a telefonnal, jótállással, dobozzal+ a kinyomtatott jogszabályokkal, hogy ha jó a jótállási jegy akkor be is kell venniük a készüléket. Nagy duzzogva sikerült leadnom. Azóta eltelt 3 hét és még semmi.
    Sajnos arra jutottam, hogy ha csere lesz akkor inkább levásárolom az árat egy nem okos, nyomógombos Nokia telefonra és egy WayteQ tabletre (a navi miatt). Pedig egy tök jó telefon. És ha valamivel kevesebb szopás van azzal, hogy visszavittem gariztatni akkor nem gondolnám ezt. És higgyétek el, van annyi tapasztalatom az emberekkel való bánásmódban, hogy semennyire sem bunkóztam. Fiatal, értelmes vállalkozó srác vagyok, határozott, de barátságos, megértő. De ez nem azt jelenti, hogy minden felett szemet tudok hunyni.

Új hozzászólás Aktív témák