Új hozzászólás Aktív témák

  • #56573440

    törölt tag

    válasz fulton #4062 üzenetére

    Írtam neked választ, már az első alkalommal is.

    Kapkodsz. Ne tedd, mert úgy nekünk is nehezebb számon tartani, hogy hol tartunk, hogy mit próbáltál meg, és hogy mi az ami még hátravan. Próbáld meg összeszedni ahova eljutottunk, csináld meg amit írtunk, és egy kommentbe leírni hogy mit látsz. Akár ha lekötöd a 4k-s kamerát úgy is. Ha nem jött be amit mondtam, meg amit a többieké se, akkor szaggatás közben a nason nézz rá a programok között a resource monitorra vagy ahogy nálad magyarul hívják, és hagyd futni szaggatva a filmet egy jó 10 percig. Majd csinálj egy printscreent és tedd ide be pls. Abból kiderül hogy a nas maga bírja e a strapát, nem e a lemez akad ki vagy nincsenek e indokolatlan tüskék, droppok a hálózatban...

    Simán lehet ezer meg egy dolog. Ha egy vinyóra megy a torrent ami a nyélen kifér, megy a seed vagy a letöltés mindegy, és a 4k kamera is arra megy, simán lehet hogy a vinyó feje nem bírja a történetet... Ezt is meg tudod nézni ha valóban ez van, hogy torrent stopp kamera stopp. Film még mindig szaggat, akkor megyünk tovább.

    De tényleg pls ezeket szedd össze egy kommentbe, hogy hol tartunk, mert bár én olvasom és próbálom követni, nagyon nem látom hogy mi volt meg és mi nem :D ;)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák