Új hozzászólás Aktív témák

  • gyugyo79

    addikt

    válasz sugarforce #6817 üzenetére

    Mert teljesen mást írtál mint amit kérdeztem.
    Kb berakhattál volna egy idézetet Az Ezeregyéjszaka meséi -ből is (legalábis nekem ugyan annyit segített volna és ugyan azt éreztem volna amikor olvasom)...
    Mert ebbe semmi sincs a fokozatos kivezetésről meg a több fázisról sem és arról sem, hogy mégis mitől lehet, hogy valakinél ott egy menüpont valakinél meg nem ugyan annál a verziónál .

    Ráadásul a PLEX -nél is a Plex Web App!= Plex Media Server

    Tehát amit idéztél ott írnak a Plex Web App -ról és az ott található Plugin Directory -ról. Aminek semmi köze a Server részéhez szerintem! Meg felhozzák példának a Tautulli -t mint olyan alkalmazás amiként a többinek is kellene működni a jövőben.
    De itt se írnak semmit a több fázisról meg a többiről. Pláne nem arról, hogy mitől van ezek szerint random ott ez a lehetőség bizonyos felhasználóknak míg másoknak nincs.

    A PLEX szerver a ugyan szed dolgokat a plex központól pld a plex pass jogosultságot és igen ez alapján lehet más ami megjelenik de ezt írtam is.
    Viszont azt, hogy azonos verziónál egy hatalmas hülyeség különböző funkciók engedélyezése random azonos jogú felhasználóknál és ráadásul egy szupport rémálom azt fent tartom továbbra is ha mást nem a fórumon egymásnak segítőket sz@patják vele!
    Még úgy is elfogadnám, hogy bizonyos operációs rendszereken változtatnak egységesen de még akkor is az lenne a korrekt ha a Plex Media Server változásinál feltüntetnék amikor kikerül.

    Hülyének nem nézlek véletlen sem! :R

Új hozzászólás Aktív témák