Új hozzászólás Aktív témák

  • Riccsiz_h

    aktív tag

    Tegnap este szereltem egy jót.
    1. akkucsere
    2. alsó USB panel csere
    3. rezgőmotor igazítás

    1. Végül idehaza vásároltam pótakkut, mert a 2,5 éves gyári már 65% körül járt (~2700mAh) és az már tényleg karcsú volt, sokszor 1 napot nem húztam ki vele.

    Extreme Digital: 5800 Ft. A képen bal oldalon amit kiszedtem, jobb oldalon az új akku. Majd jelentkezem mennyire bírja, eddig merülés tekintetében már jobb :) Típusszámok egyeznek

    2. Nehezen vette a töltést az USB-C, végül Aliexpressről (link - ha esetleg valakinek kéne hasonló) még a VÁM dolgok előtt ideért egy alsó panel. Szerelés közben elgondolkoztam hogy nem biztos ki kell cserélni a panelt mivel rengeteg szöszt és port szedtem ki az USB-C csatiból. De valamiért az antenna csatlakozás nem akart visszamenni a helyére a régi panelen (pedig nem volt szemmel láthatóan sérülés vagy bármi rajta) így végül úgy voltam vele akkor már beteszem az új panelt hamár úgyis megvettem. Elvileg original, a gyorstöltést is szépen viszi. Képen az USB-C "kosz"

    3. Rezgőmotort megmozgattam kicsit stb. azóta normálisan megy, nem kellett kicserélni. Sejtettem hogy csak esetleg kimozdult a helyéről egy esés után vagy hasonló, végre újra szépen és csendesen rezeg :)

    [ Szerkesztve ]

    Üdv. Riccsiz

Új hozzászólás Aktív témák