Új hozzászólás Aktív témák

  • l4ci

    senior tag

    válasz DigitXT #11120 üzenetére

    Hát igen, ezt múlt hét szerda éjfélig (2018.10.24) lehetett elkezdeni. Ezt onnan tudom ilyen pontosan, hogy majdnem buktam ezt a kocsit a kislevelen, mert volt egy kis affér az aranykészletemmel, ugyanis eltűnt több, mint 24000 arany...

    Az úgy volt, hogy az október 20-i hosszúhétvégén elég sokat játszottam vele és egyszer le is merült a droid játék közben. Nem tudom pontosan, hogy ezután, vagy később, de észrevettem, hogy kerek 5000 aranyam van, pedig 29370 volt előtte pár órával. Nem tudom, hogy a droid fagyása (merülése), vagy a majmok trükközése segítségével sikerült ezt összehozni, de kicsit beparáztam, hogy hiába a 2 év munkája, kezdhetem előlről az aranyhekkelést. Szerencsére volt még egy telefon, ahol volt egy korábbi 29k mentés, csak az BP-en volt én meg Zegen... Tiszta mázli, hogy pont fel kellett utaznom és este 11 körül még el tudtam kezdeni ezt a szériát is. A szappantartó Porschét viszont buktam, mert azon a telón nem volt még meg, de hát inkább 400 arany, mint -24000...

    Utána viszont alig tudtam rámenteni arra a profilra, mert hiába csináltam akármit, akárhányszor mentettem, mindig azt írta ki utána, hogy az utolsó mentés 1 órája történt (ez egy bug ugyan, de minden 1 óránál régebbire ezt írja). Szóva elkezdtem versenyezni, hátha az számít. Hiába volt több arany kupám, nem segített. Ezután a következőket próbáltam:
    - több játékidő (nem nyert)
    - több megszerzett arany, moziztam egy 100-ast, hogy több legyen (nem nyert)
    - megvettem a hiányzó autót, hátha az lesz a ludas (nem nyert)
    - több fame, money, ezért mentem egy duplás LM-et (nem nyert)
    Miután a fentiek egyike sem segített, elkezdtem nézegetni a többi statisztikát, hogy mi lehet még a ludas? Hiába volt nagyobb érték ez "Event Stats" oldalon, hiába volt szinte minden érték nagyobb, akkor se mentett rá. Végül már csak kettő marad: a több tuning és a több teljesített verseny. Végül a "Total races" érték nyert, miután mentem még egy pár verseny, már rá tudtam menteni a profilomra és vissza tudtam varázsolni az elveszett aranyakat a droidra is.

    Amúgy ez az MP snap engem is megszivatott, sehogy se ment nekem 3 sor tuninggal az 315.28, mindig 314 vége lett csak, akárhogyan is vettem be azt a kanyart az egyenes előtt. Én nem vártam semmire, rátoltam a 95 aranyas tuningot, 29k-ból telik simán, ráadásul a heti 100 arany a wttt-ből is simán megvolt, szóval ennyit megért a kocsi.

Új hozzászólás Aktív témák