Új hozzászólás Aktív témák

  • cappa72

    nagyúr

    válasz Gumi.kacsa #13037 üzenetére

    Az ilyen "x-szer elérni a max sebességet", ott jellemzően lehet csinálni azt, hogy figyeled a sebességet, picit vissza lassítasz, és utána újra eléred. Ekkor már megvan kettő egy gyors egyenesben. Vagy akár három. Nekem így jött össze az 5.3 (már amennyire emlékszem rá).

    A frissítés óta megint van egy kis probléma. Eddig, ha kiléptem egy futamból - mert pl. hívtak - visszaléptem, és onnan folytathattam tovább. Most, ha csak egy pillanatra is kilépek, majd vissza, a játék nem folytatódik, hanem a betöltő képernyőkkel betölt a főmenü. Egy 10 körös Le Mans-i futamon azért ez elég bosszantó lehet.
    Áhá!
    Szóval azt hittem, hogy az én telefonom lett hülye, de akkor ez egy új fícsör. :W
    Viszont arra is rájöttem, hogyha a kezdő képernyőről indítom, akkor újraindul, ha viszont a futó alkalmazásokból választom ki a visszalépést, akkor folytatja ott, ahonnan kiléptem. (Android)
    Próbáld meg, hátha.

    @#13038 TFSi
    Én hozzátok képest kezdő vagyok,
    Én meg örök kezdő vagyok - és maradok, így 6 év után, (most direkt megnéztem: az első "accsívment - achievement" még 2015 január 12-i dátummal szerepel.... basszus, mekkora hülye vagyok...) aki néha ki meri kapcsolni a fék-segédet.
    Nem vagyok vérmes játékos (na jó, néha azért elkap a hév, meg az akarni vágyás, de aztán el is engedem), ez már így is marad.

    Selenia 5w-40 motorolaj eladó! Na meg 4db Ford Kuga TPMS szenzor, 12k-ért

Új hozzászólás Aktív témák