Új hozzászólás Aktív témák

  • trialboj

    őstag

    válasz andriska413 #5064 üzenetére

    Az akksit engedd el, az nem fog lenyűgözni, cserébe van jó fotó, akár rawban igazán jó videó + stabi, bixby gomb, rutinok, oldalsó ujjlenyomat olvasó amit asztalon fekve is használhatsz, remek méret, stb. Mondanám a samsung flow-t is amit én naponta használok, de nemrég jöttem rá hogy van a xiaominak is, és állítólag jobban működik, még nem teszteltem, de mivel az ő rendszerük MINDEN droidos számára elérhető, ezért már nem akkora ficsőr a samsung saját megoldása, főleg hogy rendkívül instabil.
    Slow motion, és super slow motion is jó móka, ha van gyerek, egy két délutánt le lehet tölteni azzal, hogy olyan dolgokat csináltak, ami érdekes lehet szuperlassításban.

    Most néztem a pixel 4 2800 as akkut kapott ugyanekkora felbontással 0.1inchel kisebb kijelzőre, az vajon mennyit bír 1 töltéssel? Maga a telefon amúgy fél centivel nagyobb.
    Pixel 4a idén jön, vajon képes lesz legyőzni ezt a samsungot? Kijelzőben gyengébb sokkal, videóban sem túl jó a pixel, 4k 60fps sincs, wireless töltés, stb. Ez a teló így elég sokáig egyeduralkodó marad azoknál, akik nem rajonganak a 6"+ kijelzőkért.

    "Do not go where the path may lead, go instead where there is no path and leave a trail." // Ralph Waldo Emerson //

Új hozzászólás Aktív témák