Új hozzászólás Aktív témák

  • #70339072

    törölt tag

    Még egyszer egy kis írányadás az új BRUTÁL-hoz.

    A PETERBILT erősebb hardvereseknek van szánva nálam is épp 30 frémmel döcög GTX 560-al a szűzmária is rá van aggatva ami krómból készült.
    A PETER-nél a GPS bekapcsolása a műszerfalon az "O" gomb.
    Fellelhető a DAF kereskedőknél a 0-ás szlottot kapta ő a legelső.

    a MACK kicsit lájtosabb a közepes gépeken is élvezhető gondolkodom rajta kidugja e ott is az első rács a szélvédőn is észreveketőre a tetejét, mert 2-3 FPS minuszt jelent az is. lehet meg marad így, de majd meglátjuk.
    Fellelhető az IVECO kereskedőknél szintén ő az első és a 0-ás szlottot kapta meg.

    még vannak tervben finomítások, pl a PETE éjszakai műszerfalát egy gyenge piros fény is világítja lehet a MACK-be is be kéne emelni, meglátjuk sikerül e.

    a GYÁRI 1.4 es PETE annyira vacak hogy az már fáj, az ötletei jók de pl a gyári műszerfallal ha napfényben mentem erdős részen az árnyékoknál teljesen befeketedett engem ez nagyon zavart azokkal a hibbákkal együtt amit az új kütyük rászkriptelése okozott, nos a Barátunk az oroszoktól átvett PETER-t próbálta átalakítgatni de amiket beleemelt az mind szar hibás és ömlöttek a hibasorok a bekapcsolt devloper consolon. mentek is a kukába. Mind a MACK és a PETE is már sok átalakításon átment van ami az oroszoké és megmaradt van ami az újból emelődött bele a hang is át van gyúrva aszem az volt az első amit mind a kettőnél szépen kialakítottam a mostani véglegesre.

    hát itt tartunk most.

Új hozzászólás Aktív témák