Új hozzászólás Aktív témák

  • Tomdriver

    őstag

    válasz #70339072 #15078 üzenetére

    Nos hát tesztelgettem idáig én is.

    Tényleg nagyon bruál amit csináltál, kíváncsiságból először feltettem az 1.4--es Petét, hát tényleg tele van hibával és ég föld a különbség, ami először annyira fel sem tűnt de ahogy mentem ezzel is azzal is,jöttek elő az 1,4-ben a kisebb nagyobb hibák.
    Ami abból tetszik nekem a CAT motor hangja, valamit finomítottak rajt az 1.2-es verzió óta, az ISX is jó -nemtom lehet e kérni hogy valamelyik maradjon benne azért. ;)
    A MACK hang az jellegzetes és nagyon jóra sikerült, de nem biztos h. mindkét csőrösbe azt hallanám szívesen, de ez egyéni fakszni.
    Szépen fut egyébként ezzel az enginnel a game, nálam nincs akadás, Petét telekrómozva is tudja 3 monitoron az 50-60 fps-t high és ultra beállítások között (bár szerintem Milka ha tesztel úgy is mindjárt rám licitál, lévén az ő karija magasabb OC-n muzsikál :D)

    Szóval Stewe szerintem ismét nagyot alkottál, csak így tovább, köszönet érte! :C Csak azt nem értem hogy lehet ennyi mindent összehozni, átírni 1-2 nap alatt, nálam néhány script átírása is egy órába telllik és sokszor crash a vége - mondjuk hagyom is a módolást olyanokra akik értenek hozzá. :)

    Egy dologra jöhetne már rá valaki: hiába a 3000 LE-s moci, ha nem bír elvinni még egy 50 tonnás rakományt se. Hogy miért? A recept a régi, nem bír elkanyarodni vele, csak tolja az elejét ez a szép Pete, így játszhatatlan komolyabb trailerekkel ez a game! :(((

Új hozzászólás Aktív témák