Új hozzászólás Aktív témák

  • #70339072

    törölt tag

    válasz freeknight #7519 üzenetére

    valóban az egész skybox újra lesz dolgozva sajnos a csíkok miatt a low resnél...
    mivel újra akarom csinálni, ha sikerül dizájnosabbat alkotni mint az SCS akkor az marad a brutálban ha nem akkor az eredeti kicsit átdolgozva.
    eddig a brutálban csak átszínezett eredetiek voltak meg az éjszakai kék ég amit szintén valamelyikből alakítottam de most teljesen újat is tudok már csinálni ha kell.

    sajnos a 9 és fél óra alma,,, egész órai a váltás van a játékban mindenhol. ha akarjátok maradhat a 9-órai is de lehet 10 órai a sötétedés nekem tök mindegy. Úgy lesz amit a többség szavaz meg. :)

    Jog:

    sajnos amit mondasz nem teljesen űl.

    Az SCS lehetőséget adott a tovább fejlesztésre, és ehhez mellékelték az általuk gondolt fileokat devlopereknek és megjegyzésekkel mit hogyan írjanak meg a saját verzióban, vagy készítsék el a saját textúráikat.

    Csak hogy!!!
    :))

    A Brutál nem ilyen...
    Nyomokban valóban van benne saját szellemi termék is, azonban a nagyrésze a gyári textúra és kód átbuherálása átírása, kiegészítése, vagy lekapálása épp mire volt szükség.
    Mivel a textúrákat eredetileg az SCS csinálta, a kódokat eredetileg az SCS írta, én tulajdonképen csak elloptam és átalakítottam a saját szám ízére, és ez bizony kőkemény hack.

    Ugyan olyan hack, mint amit Bill Gates tolvaj gazember példaképem is megvalósított, csak én nem szépítem a dolgokat hanem bevállalom. ennyi.. ergo: büncselekmény.

    a gyengébbek kedvéért Bill Gates mester ellopta az IBM Dos-át anno, átirogatták a saját kiegészítéseikkel, kerestek egy szűz épp diplomamunkát író emberkét és az ő munkájaként regisztráltatták jogilag majd kiadták mint MS Dos 1.0-át, saját a 0-ról megírt szellemi terméket!!!

    a Nagyoknál ez működik, a kicsiknél mint te, meg én sajnos nem, ezért mennek (megyünk) a sittre...

    :K

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák