Új hozzászólás Aktív témák

  • zaskar

    senior tag

    Egy hét használat után leírok néhány gondolatot a telefonról. Egyébként az elmúlt néhány évben Nokiát használtam, legutóbb 6230-at másfél évig. Pozitívumok:
    Az MP3 része ill. a fülhallgatója sokkal jobban szól, mint a 6230-é, ez köszönhető a hangszínszabályozási lehetőségnek is. A kijelzője természetesen jóval szebb. Meglepetésemre a vele készített képeket is elfogadhatónak találtam, főleg, ha minden képre adtam utólag egy élesítést Photoshop-ban, mert elég lágy rajzúak.Tehát szükség esetén tűrhető képeket lehet vele készíteni (Jelzem, hogy van digitális tükörreflexes fényképezőgépem is). A mobilfény is teszi a dolgát, persze csak rövidebb távolságra. (De zseblámpának is kiváló). Ma egy 26 km-es futásnál is kipróbáltam, de csak egy saját fülessel, hála a 3,5-es jack csatlakozónak. A video gyenge felbontása engem nem igazán zavar, nem nagyon használom.
    Szerencsére kevés negatívumot fedeztem fel, de azok elég érzékenyen érintenek:
    A fülhallgatón levő gomb csak hívásfogadásra való, míg a Nokiánál ezzel lehet a rádióállomásokat ill. a számokat léptetni. Ezért nem fogom megvenni11 ezerért a HPM82-est, inkább veszek egy 1 gigás kártyát... De én gyakran használom futás ill. biciklizés közben, amikor a készülék a zsebben van, és ekkor nem könnyű elővenni.. Ez a léptetés funkció mint távvezérlési lehetőség bőven elegendő volt számomra. Vagy ezen mindenki úgy hallgat zenét, hogy kirakja maga elé az íróasztalra?
    A másik hiányosság, ami feltünt, hogy SMS íráskor nem számlálja a karaktereket. Ez inkább csak bosszantó (vagy csak egy volt Nokiásnak tűnik fel.)
    Az MP 3 fülesen jobban szól a w810-nél, de a saját hangszóróján a 6230 teljesít jobban.A W810 -nél elég magas színezetűek a hangok, állítsak be bármely hangszint.
    Összegezve jó kis telefonnak tartom, szolgáltatásait tekintve előrelépés volt, bár dizájnra és az alkalmazott anyagokat tekintve a 6230 nekem még mindig jobban bejön.

Új hozzászólás Aktív témák