Új hozzászólás Aktív témák

  • hedgehog

    senior tag

    válasz bigdady #12662 üzenetére

    Tudom, későnjövő vagyok a flameben, de lenne 1-2 hozzáfűznivalóm:
    3: "kiváló mindkettő" ez ha jól értem az appra mondod... ez nekem fura, mert a KH-ét ismerem, ami valóban használható, de azért fasorban sincs a Revolutéhoz képest (kategorizálás, nyugták rögzítése, kereshetőség, analitika).
    4. a 3DS semmirevaló fölöslegesség egyelőre, legalábbis addig míg nem tiltható le a nem3DS-es online vásárlás a kártyán.
    6. a KH-nál a legjobb tudomásom szerint max 5 átutalásod lehet ingyen, de akkor 3milla megtakarításod van, és havi 300KHuF fizetés érkezik rendszeresen. Nekem a legkisebb csomagom van, 2 ingyenes átutalással. A három gyerekem zsebpénze, plusz a fiam albérlete mind átutalás, vagyis már ezzel túlcsúsznék a havi ingyenes kereten, de ráadásul még egyéb számlákat is kell kiegyenlítenem a hónapban, ezért a fentieket én a Revolutról küldöm, és marad a 2 ingyenes a közben beeső fizetendőknek.
    7. A KH-nál nincs ApplePay egyelőre afaik. Az androidos fizetés működik ugyan, de ha csak egyszer kipróbálod a Google Pay-t, sosem vágysz vissza a KH saját megoldására. A BB-ét sose próbáltam, de a Simple, Gránit, KH-t igen, mind lassabb és körülményesebb volt.

    Szóval én is csatlakoznék azokhoz, akik azt kérik tőled, hogy hidd el, van akinek belföldön is hasznos a Revolut.

    -- aka p3d3str1an

Új hozzászólás Aktív témák