Új hozzászólás Aktív témák

  • Oliverda

    félisten

    válasz vmarci21 #20221 üzenetére

    Nem írtam sehol, hogy ugyanazok a feltételek. Teljesen irreális elvárás, hogy egy kvázi bank minden országban ugyanazokat a szolgáltatásokat és feltételeket nyújtsa. Az Erste, Unicredit, stb. még az EU-n/EGT-n belül sem tud/akar hasonlót. Az európai és amerikai bankrendszer pedig kb. olyan messze van egymástól, mint Makó Jeruzsálemtől.

    Engem például egyáltalán nem izgat a betétbiztosítás, mert nem tartok megtakarítást Revoluton. Ezek viszont fájó hiányosságok:

    It appears to have many less features than the Euro one. I can only top up with a debit card? And not from a bank account directly? And not from a debit card from a European bank? Not from a credit card? These are all features on the Euro card Lots of restrictions which I hope disappear over time. [link]

    "de így kvázi vannak "saját, Revolutos" ATM-e is az USA-ban Revolut ügyfeleknek, így ott nincs az a probléma, hogy mely automata nem számol fel költséget, mert garantáltan olyanok a Metropolitanosok."

    Ezt hol említik? Nem mintha lenne különösebb relevanciája, mivel az amerikai ATM-ek többsége amúgy sem számít fel díjat, illetve készpénzt elég ritkán használnak arra, hisz az utolsó sufniban is lehet kártyával fizetni.

    [ Szerkesztve ]

    "Minden negyedik-ötödik magyar funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből."

Új hozzászólás Aktív témák