Új hozzászólás Aktív témák

  • Tegla80

    addikt

    válasz Gubek-Einste #12946 üzenetére

    szia
    nálam így néz ki:
    (vidéki kábelszolg: coaxon jön tv-net-teló. jelenleg 10/1, február 1 től 15/2 és idén 25és50es is lesz náluk,ha lesz váltok feljebb! :K )
    rendszer:
    modem-ből----dlink:dgl4300(ezen minden foglalt.ps3, pc, tv és a 4es porton -----netgear:wgr614v7(kb 20m cat5e-n,wan portba dugva, így a másik házban is van 4 szabad port,amiből jelenleg 1 használva és a wifi,ha ott vagyunk, ez wifi-n 10es csatornára állt át magától,mert Én nem babráltam benne az tuti. :N a dlink 2 es en megy. )
    a dlinken a tv helyére lenne az új router,berakva és arra kötve a tv,meg 1 asztali amit most újítok be magamnak. (csak filmet intézni és netezni, semmi játék, arra ott a ps :K )
    közben olvasgatom,h fullhd hoz kell a gigabites port dlna-n?? ,mert akkor ide is gigabites routert kell vennem! ezen lesz a tv, igaz kábelen.
    kell a gigabit es így akkor ,vagy jó a sima is?? :U
    ha kell ez kizárja akkor a kiszemeltet és a tesóját hozza képbe: ezt
    [link]

    a gigabites swich is megoldás lenne,de szeretnék dlna hálót a rendszerre és ezért kellene 1 usb-n a hdd,de ezt csak +1 router vásárlással tudom megoldani (ha jól gondolom :B )

    ha megvan, így néz majd ki: (15/2es neten)
    dlink dgl4300,wifi letiltva,kábelen: ps3(játék) és pc(tesó,játék), plusz 2 router,amin aktív a wifi
    (az első router prociját nem akarom megterhelni a wifi-vel is,ezért inkább a 2. (asus)adná a wifit.Úgyis 1más mellett lesznek helyileg,így mind1 e téren,)
    asus: tv és pc(saját),mind kábelen
    netgear:pc és wifi-n eszközök időnként

    így ha jól gondolom akkor a "fő" router csak a játékkal foglalkozik elöl és a többi "lekezeli" a wifi dolgot és az elsőnek könnyebb,mert wifi-re nincs gondja (proci szinten)

    kb így képzelem és szeretném megvalósítani. jelenleg minden cat5e-n van (,de nézegetem a cat6 ot is, kell ez nekem ?? :U )

    (jó lenne,ha a routerem intézné a pc helyett a film beszerzést,de ehhez már tényleg hülye lennék és megmarad a "dream" kategóriának. 1enlőre)

    vége :)
    (bocsi,ha sok lettem és nem pont ide való,de válaszként ide kell)

    [ Szerkesztve ]

    Sony® & PlayStation®

Új hozzászólás Aktív témák