Új hozzászólás Aktív témák

  • krealon

    veterán

    válasz Den Hadnagy #19522 üzenetére

    "Egyelőre odáig jutottam, hogy a routerhez találtam eggyel újabb firmware-t, és a frissítés óta nem jelentkezik a probléma."

    Szerencse fel! :)

    "BTW a szolgáltató így is új modemet akart vetetni velem, mert annak idején "Szereld magad" csomagban vásároltam a netes előfizetést, így a modem az én tulajdonom, ergo ők nem cserélik."

    Akkor ez egy kivalo alkalom a szolgaltatovaltasra. ;]

    "többször olvastam, hogy a TP-Link eszközök nem éppen ajánlottak a megbízhatatlanságuk miatt. Ha mondani kellene egy márkát, ami hálózat-ügyben ajánlott, akkor a tapasztalatod alapján melyik lenne az? Mármint emberi árkategóriában?"

    En tobb kulonbozo tipusu TP-link routert is uzemeltetek es eddig keves gondom akadt veluk. Gyari firmware-rel elofordul, hogy lefagy, de OpenWRT-vel csak az aramszunetek hatarozzak meg a mukodesi idot (uptime). Az ASUS routereket elegedetten hasznaljak sokan, de ott is az alternativ firmware-ek (pl Tomato) adjak az egyes keszulekek igazi erteket. Beleposzintnek az RT-N12 D1 tipus ajanlott (az RT-N12E erosen ellenjavallott). Tovabbi info a "Milyen routert? (kiemelt téma)" topikban.

Új hozzászólás Aktív témák