Új hozzászólás Aktív témák

  • Winner_hun

    félisten

    válasz Intruder2k5 #20058 üzenetére

    A probléma innen indult. Kaptam rá egy ilyen választ. Megnéztem, a hálózat beállításainál át volt írva az ajánlott értékekre. Viszont hogy ez a routert felülírja vagy sem azt nem tudom. Mivel ma (is) levelet akartam küldeni és továbbra se tudtam ezért úgy voltam vele hogy végre megnézem, és ha kell átállítom a routerben a DNS-t. De a routerbe nem tudtam belépni. Jött a router reset de akárhányszor megcsináltam az alapértelmezett beállításokkal se tudtam belépni. Közben a netet beállítottam a modemre. Végül kiderült hogy a Firefox és IE nem hajnaldó belépni a resetelt routerbe a helyes adatok megadása után, mindig csak visszadobták a login ablakát, a Chrome viszont beengedett.
    A routerbe visszadugva a zsinórokat egyből felcsatlakozott a netre (reset után), ezért írtam hogy nem történt reset a reset után. Azért dobott fel egyből a netre mert a modemhez be volt állítva a kapcsolat és a router automatikus konfigurációra volt beállva a reset után.

    Viszont sajnos a problémám nem oldódott meg, levelet továbbra se tudok küldeni, csak ezt a hibaüzenetet kapom, de ez már nagyon másik topik témája.. legalább annyi kiderült hogy nem a szolgáltatónál van gond hanem a levelezőprogramban. De hogy ott hol...

    ► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ

Új hozzászólás Aktív témák