Új hozzászólás Aktív témák

  • Kanczy

    veterán

    Sziasztok!

    Nem vagyok teljesen tisztában a terminusokkal, úgyhogy elnézést, ha valamit rosszul mondok. Egyszer már megoldottam valahogy a problémát, de nem emlékszem pontosan, hogy. Adott a szituáció:

    Kint van az előszobában a UPC által adott modem, itt bent pedig egy wi-fi router. Szarakodott a net, úgyhogy pár napja visszaállítottam gyári beállításokra a modemet, így viszont a benti router wifijére nem tudok csatlakozni semmilyen eszközzel. Elfogadja a jelszót, elmenti az eszköz a hálózatot, de nem csatlakozik rá: van, hogy ugrál a hitelesítés és a mentve állapotok között, és olyan is, hogy azonosítási v. hitelesítési hibát ír.

    Ha jól emlékszem, legutóbb az volt a megoldás, hogy a meg kellett változtatnom a benti wifi router ip-jét, és így kvázi külön hálozatként az eszköz mindig átcsatlakozott a másikra, ha mozogtam a szobák között. Jelenleg az a probléma, hogy a böngészőben a 192.168.1.1. a kinti modem beállításait hozza be, így nem tudom átírni a belső ip-jét.

    Nem vagyok benne biztos, hogy jól írtam le a problémát, illetve az előző megoldást, de így emlékszem. Tudtok esetleg segíteni?

    Köszi :R

    You don't get it, son. This isn't a mudhole... It's an operating table. And I'm the surgeon. (Batman: The Dark Knight Returns)

Új hozzászólás Aktív témák