Új hozzászólás Aktív témák

  • putti

    aktív tag

    Sziasztok!

    A következő problémám van. Kb 2 éve hogy vásároltam egy Cisco Linksys rvs4000 4port gigabytes routert. Mindíg is a diginetnél voltam előfizetve, a legkisebb csomagtól egészen a legnagyobbat ( 80 /25mbps) is használtam már, minden rendesen működött a routeren keresztül. Egy ideig nem használtam a netet( vagy csak ritkán ), ezért kb 1 éve visszaváltottam a 20/10-es csomagra. A múlt héten átváltottam a 40/20-asra, de a routeren nem akar működni a dolog.

    Ezeket tapasztaltam :

    - ha közvetlenül a digi által behúzott kábelt kötöm a gépre és bekonfigolom a PPPoE kapcsolatot, minden rendesen működik, tehát a 40/20-as sebesség garantált, még néha felette is jön.

    - ha viszont a routeremre dugom a digi által behúzott kábelt, akkor érdekes módon a régi csomag sebességét a 20/10-et viszi csak, de azt stabilan, a 40/20-as sebességet a fenének nem akarja.

    Ezeket csináltam :

    - reseteltem és újra bekonfiguráltam a routert, ez nem segített.
    - a router firmware-jét upgradeltem, majd bekonfigoltam, ez sem.

    Mi lehet a baj? Miért csak 20/10 mbps-os sebességet kapok a routeremen keresztül, amikor annó 1 éve a 80/25-öt is vagy felette simán vitte. Mit konfigurálhattam vagy állíthattam el?

    Köszi a helpet!

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák