Új hozzászólás Aktív témák

  • Antonius1978

    addikt

    válasz dodopek #19455 üzenetére

    Aarpok en is adok 1-2 jotanacsot, hogy ne szivjal tul sokat.A mocsarban kezdesz, ha valamelyik lelott egyentol szerzel egy TR300-at (amcsi) akkor azt tartsd meg, mert eleg jo.A mocsaras bazison aztan teljesen fel tudod fejleszteni (nagy a tuzgyorsasaga az jol jon + aztan hokeresos tavcsovet is tudsz ra venni, igaz borsos aron).Soretesnek barmelyik megteszi, de aztan ha szerzel egy Spast, akkor azt fejleszd.
    Loszert lehet vasarolni a kereskedoktol, de panceltoro valtozat nem kaphato, azt bizonyos kuldetesek alkalmaval kapsz (egy keveset).Ha lelott Zsoldosoktol szerzel Saigat/Boart, akkor azt fejleszd fel, igaz nem annyira pontos, de kozel engeded az ellent, es kesz (fejlesztve 20 soret fer bele).
    20 ezer penzert Furgetol a fegyverkereskedotol is tudsz jo cuccot rendelni - en 2 rohamkarabelyt vettem, egyik egy Thunder/Groza nevu cucc (5,56os valtozat) ami kell egy kuldeteshez.A masik a Tiszta Egbolt vezetojee volt, egy FN FAL 5,56os.Idaig ez sebez a legtobbet, de a 3ik sor fejlesztest meg senki sem tudja.
    Erdekes, mert miutan odaadtam a Dodotol megkerdezett 2ik palack gazt a Noe mellett levo ugynoknek, adott egy AEK 9xx nevu fegyvert, ami 7,62-es loszert tuzel.Azon lepodtem meg, hogy 2-3 sima golyo eleg volt ebbol a fegyverbol ahhoz hogy 1 zsoldos megfekudjon, mig az 5,56os sima (ertsd nem panceltoro) golyobol egy fel, vagy egesz tar kell szinte hogy megfekudjon.Mivel az AEK-t eladtam (atalakitottam 5,56-ra, es ugy tunik, hogy ugy nem eleg hatekony a loszer miatt - erdekes, ezt vajon hogyan oldottak meg ?), most beszereztem egy AKM-et, teljesen felfejlesztettem, epp most megyek Zatonba hogy vegyek hozza hokepes tavcsovet, mert ami volt nekem azt oda kellett adjam egy kuldetes soran.Es meg is tartom, mert valahogy elethunek tunik, hogy az 5,56os loszer pattog rolam ha jo a pancelom, en viszont siman lelovom az ellent.Gondolom a loszerhez hozza van rendelve hogy mekkora sokkot okoz, vagy nem tudom...
    A kezdeti borkabatot fejleszd, aztan a benzinkut tetejen lesz egy masik (vegulis ha atersz Zatonba, mar egybol erte is mehetsz, koszonet Suninek az otletert), utanna ha lesz kb 50-70 ezred, vehetsz a vadaszbazison egy jot.
    Szoval osszefoglalva, es itt jon 1 kis plussz : tartsd meg a rendelt Thundert, kell orosz fegyverre valo hokepes tavcso (a legjobb, legdragabb, fekete), kell egy Iszap/Slime es egy Rock of Life/Eletko kepzodmeny. most jut eszembe, legyen nalad vagy 27 ezer penz, amikor atadod az Eletkovet, mert vissza tudod vasarolni a Doc nevu faszitol.Azert tedd meg, mert volt hogy mentolada nelkul maradtam es ez +23 eletet regeneral, szoval ne mondj le rola szerintem.

    DODO Lowland/Alfoldon az egyik sztalker megkert hogy hozzam el a hatizsakjat valami eszakon levo falu alagsorabol.En minden helyet osszejartam, de nem talaltam meg.Egyszeruen nem tudom, hogy hol a fenebe van a falu amirol beszel.A forditasnal bele kell irjuk az iranyt !!!. Naszoval elmentem a varoskaba is, es kipucoltam a zsoldosoktol, es sajnos felvettem 3 targyat amit nem kellett volna : valami kemcso Kivansagteljesito vagy mi, aztan a zsoldosok Laptopja, valamint egy alagsorban felvettem egy loszeres borondot.Ezeket vajon kiknek kell majd adni, mert megint maszkalhatok +20 kilo sullyal hanem.

    UI : pvtneo nekem sajna nem volt ilyen uzenetem.

    DODO az avatarrol jut eszembe, hogy honnan van ? lehet szerezni ilyen Star Warsos avatarokat amilyen a tied ? a minosegere kerdem.Jol jonne majd aztan egyszer, ha nekifogok Rebelliont moddolni.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák