Új hozzászólás Aktív témák

  • dethroner

    veterán

    válasz wwwolfman #100966 üzenetére

    Mivel nekem címezted a hozzászólást és én voltam aki közepesen szarnak nevezte az 50JU6800-at és szintén én javasoltam azt a bizonyos tesco fejhallgatót, így magamra veszem :)
    A tesco fejhallgatóhoz nem volt még szerencsém, de itt volt róla szó, ára rendben van, minőségével is elégedettek azok akik használják, és kép és hang is szinkronban van az említett példánynál, úgy érzem egy javaslatot megér. Amúgy se hiszem hogy aki a tévéhez fejhallgatót csatlakoztat az túl nagy hangzásminőséget várna, várhatna el, tévé adáshoz majdhogynem mindegy. Legyen kényelmes, és ne veszítse el a kapcsolatot. És sokkal olcsóbb mint a sony phillips.
    Az a tévé 50' és 60Hz. Élvezeti érték alatti a méret ilyen felbontás esetén. A 60Hz meg önmagáért beszél. Az én H6400-as tévém is közel 300K volt 2évvel ezelőtt, mégsem hiszem azt hogy egy világszám tévém volna. Egyszerű közepes FHD. Jó, ismétlem jó UHD a samsung esetében a 7-es szériánál kezdődik és minimálisan 55', de inkább nagyobb méretben 450K az alja és határ a csillagos ég. Elment mellettünk a világ. Egy átlagember hónapokon keresztül kuporgatja a fillérjeit és összejön az említett 300K, bemegy a boltba és büszkén hazaviszi a készüléket, amiről azt hiszi ennyi pénzért milyen remek darabot kapott. Sajnos nem, ennyiért már csak közepesen szart adnak ekkora méretben.
    Ilyen a világ, és ez nem a fórumozók bunkósága hogy leszólom/leszóljuk az ilyen darabokat. Én sem vagyok qrva gazdag és én sem veszem a csúcstermékeket, de a véleményemet ez nem befolyásolja.

    A hét vezért feltámasztják majd ha legközelebb is győznek. DNS-üket lombikban őrzik, és Tóth Gabi szüli meg őket!

Új hozzászólás Aktív témák