Új hozzászólás Aktív témák

  • válasz gyeniko #111889 üzenetére

    Mert náluk valamiért hibás volt a max fényerő a kisebbik Samu tévén... erről videójuk is van, amit linkeltek it nemrég hogy dobálják.
    Én amennyire meg tudtam ítélni műszer nélkül, nincs valódi fényerő és ezáltal kontraszt különbség a két sorozat között. Másrészt meg valódi nem műszeres méricskélés és tartalom között ez a taromány igazán elő sem jön.. talán valami jó HDR forrásnál esetleg, de sima TV meg filmnézés közben nem fogod látni azis biztos, még egymás mellé téve sem. A körítés más csak itt ott, a lelke szvsz ugyanaz a két tévének.

    (#111886) Pumma
    Hát szerintem halandó ember ennél többet nem tehet, mint elmegy a Sony szalonba meg a Samsung márkaboltba kifaggatja meg megdolgoztatja az eladókat, mint komoly érdeklődö.. aztán távozik gondolkodási időt kérve. :)
    Aztán elmegy még az Euronics meg az MM egy boltjába és ott is megteszi ugyanezt és megpróbálja megemészteni a tapasztaltakat.

    Meg persze lehet bújni a netes teszteket, de azok sem mondanak nagyon más ezekről a tévékről. Meg a fentiek mégiscsak kézzel fogható(bb)ak.

    Aztán megveszi a XE9000-et, ha megengedheti magának... igaz családtagnak, de magamnak is ezt venném ma. :)

    [ Szerkesztve ]

    Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m

Új hozzászólás Aktív témák