Új hozzászólás Aktív témák

  • kelna91

    senior tag

    Sziasztok!
    Van itt egy Samsung LE40A536T1FXXH tévé, ami az itt látható képhibát produkálja. A videó elég jól visszaadja, ami szabad szemmel látható. A színek kábé invertáltak, de azért nem teljesen, például a bőrszín világos marad így is, de az ég kékje magentaszerűvé válik, és a sötét-világos is úgy tűnik, hogy felcserélődik. De van egy erős fehér ködszerű fátyol is a képen, ami lenyomja a kontrasztot. Bekapcsoláskor ez utóbbi hatás nem olyan erős, de pár másodperc múlva felerősödik, és beáll a fent látható állapot.

    Amit eddig csináltam:
    - átnéztem a beállításokat, nem találtam semmi kirívót, de játszottam kicsit az értékekkel
    - visszaállítottam mindent a gyári beállításokra a menüből
    - előbányásztam a szervizmenüt, átnéztem a beállításokat, játszottam az értékekkel, visszaállítottam a gyári értékeket itt is, többször is
    - többször ki-bekapcsoltam
    - többször áramtalanítottam, vártam, visszadugtam
    - leszedtem a hátlapot, megmozgattam az összes csatlakozót, a panelhez menő vezetékeket kihúztam-bedugtam

    És nem változott semmi. A szervizmenüben kerestem a DDR beállítást, mert ezt javasolta valaki az interneten, de nem lehet állítani rajta. Egyébként "Samsung"-ra van állítva.

    Mit lehet még tenni? Meg lehet valahogy menteni? Van már helyette másik egyébként, de mégis. Ha nem lehet megmenteni, akkor lehet belőle valahogy pénzt csinálni, vagy ki kell dobni? Ha utóbbi, akkor bármelyik tévét forgalmazó üzletben le lehet adni?

Új hozzászólás Aktív témák