Új hozzászólás Aktív témák

  • Duran

    tag

    válasz PuMbA #137642 üzenetére

    Régóta használok Samsung cuccokat, emiatt döntöttem mellette, utána sokat nem olvastam, mert alapjaiban véve nagyon elégedett vagyok a márkával. Gagyi vagy nem gagyi, azért megkérik az árát, és abban bíztam, hogy annak ellenére, hogy nem egy felső kategóriás készülék, nem lesznek ennyire szembe tűnő hibái. Ahogy túrom a netet, úgy olvasom, a komolyabb modellek is borzasztóan felhősek/bleedingelnek és 10 linkből a google 9 esetben Samsung tvhez vezet. A local dimminggel is szívnak mint a fene. Villognak a tvk, és a feature a normál felhasználói menüből nem kapcsolható ki. Oka szerintem nyilvánvalóan a sötét részeken magasabb háttérvilágítási szint mellett jól kiugró, gyenge minőségű lcd panel hibáinak fedése.. Különben miért ne lehetne kikapcsolni, nyekeregnek a samunál a felhasználók emiatt már évek óta...

    A szerviz / garanciatapasztalatok vegyesek. Bízom benne, hogy a Samu nem veszi félvállról a dolgot, és cserélik a készüléket. Kicsit csalódott vagyok.

    Több pénzt nem szeretnék áldozni rá, hetente összesen egy két órát ha ülünk előtte a smart funkcióit nem használjuk mert egy kis erre a célra szánt médiapc hajtja. Erre felesleges egy oled modellt ilyen olyan amolyan szuper smart funkciókkal szupergyors processzorral etc. megvásárolni. De hülyeség is egymás zsebében turkálni, mindenki vegyen olyat amit pénztárcája és az ésszerűség diktál. Ma rájuk csörgök, s megpróbálok velük beszélni, aztán majd leírom a tapasztalataimat, feltételezem más is kerül hasonló cipőbe, későbbiekben hasznát veheti, vagy választ találhat kérdésére a storyban.

    Töredezettségmentesíteni azért kell, mert a lemezen a forgás szétdobja az adatokat

Új hozzászólás Aktív témák