Új hozzászólás Aktív témák

  • máyköl

    veterán

    Sziasztok,

    Van egy Samsung UE65MU7002 -es TV -m.

    Problémamentesen működött rajta az adás, míg a Telekomnál voltam. Nem régiben váltottam Digire, azóta kezdődtek a problémáim. Aki kijött a Digit bekötni, kábelen és Boxon is bekötötte, így elméletileg választhatok min szeretném az adást nézni.

    Azonban elég hamar feltűnt, hogy bár változó időintervallumonként, de laggol az adás. 90% -ban focimeccset nézek rajta, néha percenként, van hogy ritkábban, de 4-5mp. -en keresztül egy enyhe de annál bosszantóbb akadás-szakadás jelenik meg. Az adás megy tovább, hang is rendben, de a labda és a játékosok mozgása darabossá válik teljesen. Mind boxon, mind kábelen megvan a hibajelenség.

    Amit észrevettem, hogy amennyiben box -on átállítom a képet játék módra, akkor az akadás megszűnik teljesen (bár sajnos ez esetben rengeteget romlik a képminőség, így megintcsak élvezhetetlenné válik). Kábelen jövő adásnál nem engedi a tv a játékmódot, így azt nem tudtam letesztelni.

    Digivel beszéltem telefonon, kiküldtek szerelőt, aki bár kicserélte a boxot, hibajelenséget futtatott le, de nem tudott többet tenni. A hibát ő is látta (szerinte nem zavaró, wtf). Javasolta, hogy a Tv -t is meg kellene nézni, hátha ott van a hiba. Ezt nem tartom túl valószínűnek, mert évekig hibátlan volt az adás a Telekomnál.

    Esetleg van valakinek ötlete, merre induljak el? :)

    Köszönöm előre is a segítséget!

Új hozzászólás Aktív témák