Új hozzászólás Aktív témák

  • ΞΔGLΞ

    nagyúr

    válasz Mauzes #146712 üzenetére

    #146701

    Ebből sok mindent nem lehet leszűrni.
    ------------

    Viszont az előbb voltam MM-ban és a Q95T betekintési szöge szerintem teljesen rendben volt. De hiába nyomták a parasztvakító demót, akkor is látszott, főleg egy oled mellett ugyanannál a tartalomnál, hogy egyszerűen nem ér fel hozzá, pedig egy mezei Sony AG8 volt mellette.

    Egyébként ez a fényerő, ez nagyon más, mint a valóság. A 77-es CX 30-as OLED fénnyel használom nappal (is) szakértői sötét módban. Este még ebből is le kell vennem, főleg egy Dolby Vision tartalomnál, ahol az OLED fényt max 60-ra állítottam 100! helyett, de konkrétan kiégeti a retinám.

    #146710 Gigicuci Fórumtárs...
    Ajánlása miatt tényleg megvárom az új top csúcs samsung tévét, hátha azt fogom mondani, hogy ez igen b...tok meg, megcsináltátok és nem csak a szátok járt. :)
    Mint írtam a Q95T elég meggyőző volt, ez alá nem is mennék, ha most vásárolnék Samsung tévét. De az ez alatti típusok, mert azokat is megnéztem, hát elég volt 1 lépés balra, vagy jobbra, lehajolva etc.. és máris lehánytam volna azt a (kép)minőséget.
    Valamikor még, amikor vadiújnak számított a H6400-6500, na azt hogy a p...ba tudták megcsinálni, hogy ilyen nem volt, akármilyen szögből néztem frankó volt, ráadásul a feketéje a mostani csúccsal vetekedett. Erről itt a topikban van valahol kép is. Sőt volt valamikor Q6 FAM, tehát FAM , (nem FN) típusú tévém is volt, amibe szintén sikerült a Samsungnak olyan panelt rakni, hogy a mellette lévő Q7-et, ami 90 ezerrel volt drágább, konkrétan lemosta minőségben, feketében valami brutális jó volt az a panel volt benne... [link]

    Aztán rájöttek, hogy csak a csúcsba raknak frankó paneleket, nem tudom, de amit most láttam, az a Q95T alatt mindegyiket csak pontosan szemből lehet élvezni.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák