Új hozzászólás Aktív témák

  • herrká

    senior tag

    Sziasztok! Tegnap megérkezett a 75q70b. Mégegyszer hálás köszönet a kuponos lehetőségért a forumtarsnak!
    Első benyomások vegyesek. Nagy. Lehet elég lett volna a 65". 3 - 3,5m-rol nézve. SD-n kb VHS minosegnek hat. Mintha zsirkretaval rajzoltak, színezték volna a képet. FHd-n kb olyan mint a régi LG 55LF651 vagy 652?-on volt. A youtube 4k-s demó videóktól sem ájultam el. Színek elenkek, de megnéztem párszor, hogy tényleg 4k-t inditottam? Pár éve a fiam vett egy 50"-os 4k-s samut, hát azelőtt tágra nyílt szemekkel álltunk hosszú percekig. Este a hálóban a 15 éves fhd-s 80 centis samun, elenkebbnek, kontrasztosabbnak éreztem a képet, mint az ujon fhd-ban.
    Trehomos boxot felismerte, csatornákat is tudunk váltani a tv távirányítójaval. Ezen meglepődtem. Mert sima hdmi-be dugtam. Távirányító kicsit megviccelt. A fiam mutatta meg, hogy kell hangerőt és csatornát váltani. Apropó távirányító. A solarosat kaptuk. Olvastam, hogy szinte senkinek nem tölt így. Usb-n kb mennyi időnként kell tölteni? Jelzi valahol vagy csak nem kapcsol hirtelen?
    Más, off téma. Pc. Azt nem ismerte fel a bemeneten! Mivel semmilyen kezelésit nem tartalmazott a doboz, így azt is egy sima hdmi-be dugtam. Lehet itt is van dedikált HDMI a pc-nek, mint az LG-n volt? Vagy mivel az 55-os LG-t használtam monitorkent, ez utóbbi nincs is rakotve, szóval a VGA beállításoknal mint LG tv szerepelt. Lehet az a baj, hogy a pc keresi az LG-t és csak Samsungot talál, ezért nincs jel? Ha esetleg ez ügyben valaki tudna tippeket adni, akár privátban is, hogy ne offoljunk! Köszönöm szépen! Bocs a regenyert!

Új hozzászólás Aktív témák