Új hozzászólás Aktív témák

  • trog

    csendes tag

    válasz mexel #156735 üzenetére

    Sajnálom, hogy így jártál, egy próbát azért valszeg megért. Úgy látom hogy 180 körül volt az ára ennek a típusnak amit választottál, én telekomnál vettem részletre ezt az alábbi típust 215ért, annyival még talán tudod bővíteni a pénzügyi keretet, egy-két hónap alatt össze lehet spórolni. Összességében nagyon elégedett vagyok vele, szép képe van, bár nálam csak sima full HD-t váltott, de öröm ránézni.
    Rtingsen is szép értékelést kapott, minimális bevilágítás itt is előfordul, de a közelében sincs annak amit a képen látni, fórumtársunk javaslatára törlőkendővel enyhe nyomásra eltűnt az a két-három kisebb folt ami rajta volt, amik egyébként nagyon enyhék voltak és nem a sarkain, úgyhogy én végül nem küldtem vissza. Képminőség gyönyörű, távirányító lehetne jobb, hogy merték kiadni source gomb nélkül az egyszerűen érthetetlen, de egy régebbi samsung tv távirányítóját is tudja kezelni, úgyhogy én van hogy azzal használom, anyukádnak is lehet jó lehet venni egy régebbi típusút hozzá 1-2-3 ezer forintért,
    Minden más szempontból faszának tűnik, ha próbálkozol még samsunggal én saját tapasztalatom alapján ezt a típust tudom javasolni ebben a hasonló árkategóriában:
    [link]
    Ha van egy kis időd (2 hónap rendelési idő) megvárhatod fórumtársunk verdiktjét is, mert egyel jobb 70es szériából +10 collal nagyobb verzióját +1 év garival a media marktban 255-ért árulják plusz extra funkciókkal, ami még ugyan mindig nem a Q80, de minőségben még közelebb van hozzá, csak oda két hónap beszerzési időt írt a media markt a megrendelésnél és túl sok vásárlói értékelést nem láttam még róla neten:
    [link]

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák