Új hozzászólás Aktív témák

  • VW-Corrado

    csendes tag

    válasz JoeYi #40217 üzenetére

    Akkor nem vagyok egyedül, már kezdtem összeesküvés elméletet gyártani. De azért ennek egyáltalán nem így kellene működnie, sőt! :U :F

    "smart hub resetet" hogy működik?

    Viszont nálam volt ilyen is:
    Vimeo ikonnal Facebook felirattal a Vimeo indult el. :( Rámentem, frissítettem, Facebook lett belőle. :N

    Kicsit csalódás nekem ez az egész Smart.
    - A Facebook alkalmazás egy kalap... semmit sem ér. Néhány dolgot jelenít csak meg, de azt is úgy, mintha 1995-ben lennénk. Design semmi. Használhatóság zéró.
    - Web böngésző... jó-jó, de ha van billentyűzet, akkor ne rondítson már bele a virtuális billentyűzet. Illetve ha videót nézek, akkor indításkor frissíti az oldalt, olyan mintha újratöltené. Egy duálprocit történetnél többet várnék.
    - Kétszer akartam demózni az Angry Birds játékkal, ha már egyszer mindenhol ez megy a boltokban is. Mindkétszer kudarc. Először a a kamera része vacakolt, motion control nagyon nem akart működni, ki-be kapcsolgattam, pár pillanatig érzékelte, aztán nem, átváltottam kameraképre, ott folyamatos kép, majd kifagyott. TV ki-be-kapcsolás nem segített, csak akkor javult meg, amikor a tápcsatlakozót is kihúztam és úgy próbáltam bekapcsolni, amikor minden energiatartaléka elfogyott, akkor kapott ismét áramot, így működött, második alkalommal pedig maga a program adta meg magát. Ikon nélkül csak a felirat volt, de nem indult. Másodszori frissítésre összeszedte magát.
    - Fuso még mindig nincs (Ok, van, fent is volt, de samsung is összeszedhetné magát)

    Bocs, hogy hosszúra sikeredett, de már ki kellet írnom és hátha valakinek van ötlete.

Új hozzászólás Aktív témák