Új hozzászólás Aktív témák

  • gulupeti

    senior tag

    válasz Freestyle79 #5005 üzenetére

    Értem. Jó, hogy te ilyen dolgokhoz is értesz, én nem mernék belenyúlni. :N

    Más:

    Ma kicserélték a 40c650-es tv-met (a kalocsai cég), mint írtam korábban is, a tv médialejátszójával voltak komoly gondjaim. Úgy tűnik ez a mostani már jól működik, nincs pixelhiba és bevilágítás sem. Az előző AA03, a mostani pedig SQ01 paneles.

    Olvastam itt a fórumban, hogy az SQ01 pannelel szerelt tv-knek szebb, mélyebb a feketéjük. Nos, ezt csak megerősíteni tudom. Az előző AA03-as panelhez képest (majdnem 3 hétig használtam azt) kategóriakülönbségek vannak, pedig nem vagyok egy különösebben vájtszemű ember, de rögtön szembetűntek a különbségek.
    Az AA03-as panelhez képest jobb, mélyebb a fekete, szinte teljesen homogén a panel, nincs egy félholdnyi bevilágítás a bal oldalon mint az előzőnél. A másik dolog a betekintési szög, igaz, hogy általában egyedül nézem a tv-t, javarészt szemből, de ennek a panelnek hihetetlenül jó a betekintési szöge, hasonlítani sem lehet az előzővel. Az előző durván kék volt, ha már egy kicsit oldalról néztem, ez pedig szép fekete. Persze ettől függetlenül nem biztos, hogy mindegyik AA03-as panel ilyen, de az enyém nem volt túl jó.

    Úgy néz ki, hogy ez az újabb minden szempontból jobban teljesít. :K

Új hozzászólás Aktív témák