Új hozzászólás Aktív témák

  • Memme

    csendes tag

    Szóval a fenti HSZ folytatásaként:

    1. ha a T-Home-os set top boxhoz HDMI csatlakozóval csatlakoztatom a TV-t, a bekapcsolásnál a fenti üzenetet jelzi: 1280x720 @50Hz, továbbá az összes csatorna akkor méretben jelenik meg, mint ha 4:3-as méretben lenne. Hiába módosítom a képernyőméretet. SCART-al való csatlakozásnál semmi ilyen problémával nem találkoztam. Ez mitől lehet? HDMI-n keresztüli csatlakozásnál ezek szerint csak 50 Hz-re képes?

    2. A TV hátulján a következő van: AC100-240V -50/60Hz 120W. Ennek valaki tudja jelentését? Az első rész gondolom az áramfelvételi tartomány, de a Hz és W mit jelezhet? Úgy tudtam, hogy alapból 100Hz-es a készülék, vagy csak a Motion Plus funkció "segíti fel" 100-ra? A 120W a fogyasztásra utal?

    3. Néha jó lenne a számítógép monitornak is használni (pl. mikor csak neten tudom nézni a meccseket). A gépem egy 3 éves ASUS notebbok, ATI Radeon Xpress videokártyával. Nincs HDMI csatlakozóm, a PCDream által adott USB kábel sem jó, mivel az egyik oldala nem jó egyik eszközbe sem a szélei miatt. Ezek szerint marad a régi monitor csatlakozó. Ezen keresztül gond nélkül átmegy a kép (a hang gondolom nem), nincs vele semmi gond ,ugyanaz látszik, mint a notebook kijelzőjén? Vagy milyen más alternatíva van?

    Előre is nagyon szépen köszönöm a válaszokat!

    A gondolkodóknak: szerintem nagyon jó TV, nincs kétely bennem, hogy jó döntés volt ezt választani. Tudom, hogy sokaknak a 32" nem TV, de Nekem bőven megfelelő ez a méret is... :)

    Üdv Mindenkinek

Új hozzászólás Aktív témák