Új hozzászólás Aktív témák

  • blakey

    titán

    válasz #94529552 #68024 üzenetére

    Felhősödés minden LCD-n van, nem cserélnek, nagyon extrémnek kell lennie és nem fotó alapján. Nem olvasok vissza, 10 LCD-m volt, 2 plazmám, tudom mindegyik betegségét ill. milyen indokkal cserélnek vagy sem. Felhősödés nem olyan indok mint ahogy a pixelhiba sem, viszont igaz, hogy felhősödés miatt hamarabb fognak cserélni mint pixelhiba miatt. Nagyon sok múlik a bolt ill. a gyártó hozzáállásán is, nem olyan egyszerű, viszont netes vásárlás esetén nem kell indokolni, ilyenkor cserélni fogják.

    (#68026) w333
    Szerintem ne fotozz, semmi értelme, nem értesz a fotózáshoz ezáltal nagyon hamar becsúkodik a fekete, ilyen feketéje a csúcs plazmának és az olednek sincs és azok porig alázzák a 6030-ast. Amúgy a 3- képen jóé látszik a széleknél a világos rész, felhőket is látok, tehát az sem fekete. :) Amúgy meg örülj neki, hogy olyan tv-d van ami megfelel és ne keresd a hibáit.

    [ Szerkesztve ]

    *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***

Új hozzászólás Aktív témák