Új hozzászólás Aktív témák

  • dethroner

    veterán

    válasz BBéci #77599 üzenetére

    Átnéztem a kézikönyvet is, abban sincs olyan hogy ki lehetne kapcsolni a frissítés keresést, csupán az automatikus frissítést lehet kikapcsolni:
    Ha nem szeretné automatikusan frissíteni a szoftvert, akkor állítsa az Aut. frissítés (Szoftverfrissítés > Aut. frissítés) beállítást Ki értékre.

    És még ez is ott van benne: A szoftverfrissítés után az összes kép- és hangbeállítás az alapértékekre áll vissza.

    És valami külföldi fórumon láttam hogy frissített valaki fw-t, és elmondása szerint érezhetően csúnyább lett a kép. Pár héttel később feltette az akkor megjelent legújabb fw-t, és azzal az előző képi világot kapta vissza. Mivel a tévém kalibrálva van, nem akarnám kockáztatni hogy egy frissítés után eltűnik a beállított képminőség( és vele a majd 20 rongy amit ráköltöttem).

    (#77604) Kulbi Sajna elég egyszerű a helyzet. Ha a tévé beépített lejátszójával nézel filmet, akkor a tévét optikán összekötve a hangkeltőddel lesz 5.1-ed. Ha más a lejátszó eszközöd, akkor a tévéből csak 2.0-t tudsz kiszedni. Én is ezzel harcolok, most akarok venni toslink elosztót hogy az LG kompaktom :) több forrást is fogadhasson.

    [ Szerkesztve ]

    A hét vezért feltámasztják majd ha legközelebb is győznek. DNS-üket lombikban őrzik, és Tóth Gabi szüli meg őket!

Új hozzászólás Aktív témák