Új hozzászólás Aktív témák

  • S e t h

    nagyúr

    Tanácsot szeretnék kérni, televízió vásárlás előtt állok, ráadásul abszolút laikusként.
    Televíziós szokásaim nincsenek, mivel időtlen idők óta nem nézek tévét, viszont van a családban egy két éves kislány, ő rendszeresen néz mesecsatornákat és a régi televízió kezdi beadni a kulcsot(régi, [link]

    Nincsenek extra kívánságok, smart funkció talán jól jönne, de lehet itt is képzavarban vagyok, a lényeg, hogy youtubeon keresztül lehessen tartalmat megnézni, illetve telefonon lévő videókat, képeket könnyen a televízióval megosztani és nézni.
    Nem hátrány usb-n keresztüli mesenézés, de gondolom ez nagyjából alap is.
    Nagyjából 100-130 ezer forintot szánnék rá, 100 cm körüli átlóval.
    A feleségem ki is nézett egyet, én nem tudok vitatkozni vele, mert nagyjából nem értek hozzá és nem is én fogom használni, viszont neki ez tetszik és kész. :)
    A 3d funkció nem fontos, főleg mivel gondolom ez kamu 3d, viszont ebben van, szumma szumárum, van-e oka , hogy ne ezt a televíziót vásároljuk?Egy-két év múlva esetleg konzol szóba jöhet, de ez bizonytalan.
    Más márkákat nem is néztem, mivel mind a kettőnknek Samsung telefonja van(Note 2-4) és nem tudom ilyen esetben mennyit számít(pl kapcsolódás, felület, szoftverek), hogy más típusú televíziót vásárolna az ember.
    Samsung UE40H6200

    Előre is köszönöm a válaszokat!

    This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!

Új hozzászólás Aktív témák