Új hozzászólás Aktív témák

  • Flashget

    félisten

    válasz jdeutsch #81587 üzenetére

    Nem is értem, ha a régebbi sorozat (D) jobb volt, Te miért is vettél újabbat (F) és a sok "ostoba, tudatlan" hazai, és külhoni társunk miért is veszi meg az újabb "gagyi kacat " TV-t ami "az olcsósitás jegyében." készül?
    úgy hívják csereutalvány...és mielőtt kérdezed nem a képével volt gond, hanem 2 év használat elteltével az első CI+ használatnál derült ki, hogy rossz ez a része. 3x cseréltek alaplapot nem tudták kijavítani, majd miután hülyére akartak venni és nem jött be küldték a csereutalványt. Miután már edigitálnál régóta nem volt pénzt fizették vissza így lett az akkor legjobb árnak számított 40F6640 (180K MM-ben) véve.
    Tehát a csere kényszerből történt. nem a tévét gagyiztam le, hanem annak egyik tartozékát. Ezt vállalom is és mint láthatod más vett 3100-at és igazolta amit írtam.
    Amiről írtam az pedig a jól ismert olcsósítás a samsungnál, ahhoz hogy adjon valami újat el kell vennie a régiből. Aki 2010 óta követi a tv fejlesztést samuéknál szintén látja ezt még csak samsung belső emberének sem kell lenni.
    De ha kell akkor samsung embere is megírta már ezt itt ebben a topicban.
    vagy szerinted hogy lesz egy celeronos hardverű tv-ből, 4 magos proci a tévébe ha közben nem változik semmi, az árával, pl? Hogy fejlesztődik a smart és ehhez szükséges ugribugri távkapcs, ha marad a régi verzió ami többe kerül egy újhoz képest ami viszont kevesebb tudással bír (csökkentik a gombok számát, nem világít stb)?
    Hogy lehet sokat csökkenteni a költségeken ha csak a felső kategóriába hagyjuk meg a edge led és ultra clear panelt?
    Miért van az, hogy akiknek C vagy D verziós tévéik vannak vesznek /vettek F vagy H szériását 10-ből 9 azt mondja "ennek szarabb a képe"
    ha majd ezeket átfutottad és végig olvastad az évenként kiadott szériákat és a változásokat, valamint az erre reagált felhasználói véleményeket talán megérted miről írtam.

    Én remélem a Panasonic most, hogy dobta a plazmát, rágyúr az LCD-re és visszatér a helyes útra és akkor a következő tévém valószínűleg újra Panasonic lesz. Nálam 1. helyen a képi megjelenítés számít film, sport kapcsán nem a smartoswebbes pr-os marhaság.

    [ Szerkesztve ]

    Realme GT Master Edition

Új hozzászólás Aktív témák