Új hozzászólás Aktív témák

  • Yocee

    aktív tag

    Csak annyi hozzáfűzni valóm lenne a Békéltető testületes, "átverős" ügyhöz, hogy hajrá!

    Én szerettem volna olyan tvt, ami száz százalékban kiválzja a 2 felvételi lehetőséggel rendelkező UPC HD boxxomat. Na, ilyenje SENKINEK nincsen. Már a magyarországi Samsung legfőbb szervizes embere hívott vissza, hogy próbáljanak fenyt gyújtani a sötétségemben, és ő is lekoppant, hogy "ja, hát ez zényleg nem működik". A válasza szerint az 1 tuneres csak 1-et vesz. A Twin tuneres H-szériák 1 kódoltat, és egy kódolatlant, azonos digitális forrásból (tehát, csak T-ből, vagy csak S-ből, vagy csak C-ből), vagy tud két kódoltat, ha azonos frekvencián vannak (nem tudom, hogy upcnél hogy van a csatornakiosztás, pl a Digi 1 frekvenciáján jön 4 csatorna, tehát mind a 4 ből vehetsz 2-t, de persze ez más tészta, mert a Digi nem kódol, most pusztán a működési elv a lényeg). Analógot egyáltalán nem vesz fel.
    "HATALMAS" változás a J széria, az idei modell, mert az már tud egyszerre két különböző digitálsi forásból felvenni műsort, de ezekből is csak 1 kódolt lehet, és egy kódolatlan. Tehát nézhetem az M1 híradót DVB-T-n, miközben felveszem a DVB-C-ről a cool ról a Helyszínelőket. :C
    A PIP ről: A h6200-ason csak úgy működik, hogy a főképernyőn nézem a hdmi bemenetet, a kicsi képen meg a saját tuner képét. A hangról eldönthetem, hogy melyik szóljon a hengszóróból. Ez szerintem is vérlázítóan vacak megoldás, de már így is örülök, hogy van újra pipem, mert az első samsung lcdmben is volt 2007-ben, ami akkor is alső kategóriás 66cm-tv volt, azóta meg mindből kihagyták. Kicsit úgy érzem, hogy 1992-ben vagyunk, amikor a PIP még az ITT Nokia tvn hatalmas szám volt, és én nézhettem mesét, míg apám F1-et.
    Szerintem 2015 ben már ott kéne tartanunk, hogy a fürdőszobai tükörben is PIP van, és nem ott, hogy a közép kategóriás tvbe berakják e, és hogy hogyan működik.

    Leírnád pontosan a békéltető testületes ügy menetét? Mert pl a samsung smart view 2.0 ügy miatt, én is szembemennék velük, mert az sem volt sehova írva, hogy csak samsung készülékkel megy, és emiatt biztos Sonyt vettem volna, ha tudom, hogy ott megy. (emailra eddig nem válaszot a Samsung)

Új hozzászólás Aktív témák