Új hozzászólás Aktív témák

  • SunMount3r

    nagyúr

    válasz SunMount3r #89900 üzenetére

    Valamint, ha ezekért a problémákért a kábel lenne a felelős azt én tudom házilag orvosolni? Már nem is tudom milyen rég óta, de ugyan az a kábel megy itt nálunk, soha nem volt cserélve. De eddig pl. a CRT TV-ink esetében soha semmi hasonlót nem produkált (jó tudom technikailag biztos van alapból különbség a vétel módját illetően), de azokon a TV-ken egy CRT-hez képest teljesen szép képet adott ezzel a kábelezéssel is.

    A másik a konnektor (elosztó) kérdése. Nem fali aljzatba van dugva, de nem is a leg hyper szuperebb túlfesz védős APC-be. Viszont az igaz, hogy 2 hosszú vezetékes elosztón is keresztül megy a dolog, mire be van dugva a TV és egyik elosztó sem épp mai darab (enyhén szólva), az egyiken még toldás-foldás is van egy kicsit. Gond nélkül ment róla eddig CRT TV, Notebook, hangfal, vagy éppen komplett PC, meg monior, volt, hogy egyszerre is. Akkor pont ezek a mai TV-k lennének érzékenyek az ilyesmire?! Kicsit furcsálnám, ha ez lenne a helyzet, de ha majd esetleg többen is megerősítitek, akkor nem kételkedek benne... :F

    Majd holnap szétpakolom itt az akadályokat a kábel elől, hogy hozzá férjek és megnézem mit lehet szétszedni, kicserélni... Valami konkrét ajánlás lenne kábel ügyben, ami már elég jó minőség?

    És még egy kérdés: ha így "járatom" (nézem) a TV-t és mondjuk csak azokat a csatornákat, amiken nem produkál hibát, az úgy OK? :F :F Vagy ez is árthat a TV-nek (tunernek, vagy bárminek)? Nem szeretném, ha emiatt menne tönkre még a TV is (ha egyáltalán tényleg a kábelezés vagy a konnektor a probléma).

    THX! :)

    (Most amúgy eléggé elkeseredtem, mivel alig, hogy beüzemeltem, kiderült, hogy valahol, valami bibi van a rendszerben és most már bekapcsolni se merem, amíg ki nem derül hol a hiba...) :(

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák