Új hozzászólás Aktív témák

  • copperhead

    aktív tag

    válasz ORCA58 #9234 üzenetére

    Köszi! Az LCD topicban ezt a beállítást ajánlották. Mindent be tudtam állítani ezt kivéve: White Balance: Offset (R,G,B): 28, 25, 24 Gain (R,G,B): 19, 26, 24
    Nekem ez van a fehéregyensúly menüben. Viszont akárhogy állítom a jobb oldalon lévő 1-3 oszlop összemosódik. Meg tudnátok nézni, hogy egyáltalán az LCD TV-k ezt képesek megjeleníteni, vagy túl nagy falat számukra :F
    Ez a kalocsai cég.
    A Samsungnál nagyon segítőkészek voltak,
    az alábbiakat mondták.
    1. Tényleg van 3 nap pixel garancia, bár volt olyan internetes kereskedő aki tagadta. Igaz mindegy mert a távollevők közötti szerződés szerint 8 napig indoklás nélkül elállhatunk, ha ez a lehetőség nincsen feltüntetve a 8 nap 90 nap lesz. Egyébként a kalocsai cég azzal, hogy beüzemelve adja át a TV-t, lehet, hogy megkerüli a jogszabályt. Ahogy a Telenor is. Mondjuk nem tudom, hogy lehet-e önkényesen alkalmazni a jogszabályt.
    2. a melegedés nem probléma.
    3. a pendrivet simán le lehet húzni csak ne lejátszás közbe.
    4. nem tudták megmondani, hogy a Motion Plusnál Tiszta/Normál/Sima/Egyedi mit jelent. Állítólag a Bemutatónál van az, hogy 200Hz-re is felemeli.
    5.a dobozt nem kell megőrizni, ők is ingyen elviszik, mert 10kg-nál nehezebb.

    Valaki látott már egymás mellett 530, 650-et? Kíváncsi lennék, hogy van-e valami különbség a képminőségükben. Egyébként nekem a kalocsai cég is az 530-at ajánlotta, és a Samsung bemutatóteremben is azt mondták, hogy főleg az alul futó feliratoknál jó a 100Hz. Azt is hallottam, hogy a 100Hz-el nem olyan természetes a mozgásmegjelenítés, ezt nem nagyon értem, gondolom a gép rosszul számolja ki a beszúrandó képkockákat. Lehet, hogy a 100Hz csak ilyen speciális tesztprogramoknál látszódik?

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák