Új hozzászólás Aktív témák

  • dethroner

    veterán

    válasz BBéci #92732 üzenetére

    Neked sikerült meglátni hogy mi változik képernyőn a funkció "bekapcsolása" után? Mert pár kérdést feltennék neked, mint sokat látott embernek.
    1: Mi a ledes képtisztaság lényege? Azt sejtem hogy villogtatja a háttérfényt és az így rövidebb ideig látható képet az agy élesebbnek látja, de nem tiszta számomra hogy milyen változást kellene látnom. Mert ha csak bekapcsolom ezt a funkciót, akkor csökken a fényerő-ami ugye természetes jelenség-de a képernyőn megjelenő mozgásban semmi változást nem tapasztalok. Azzal hogy csökken a fényerő a villogás miatt a szolgáltatás már 100%-ban be van kapcsolva, pont ennyi a lényeg hogy villog? Vagy kellene látnom különbséget a ki és bekapcsolt állapot között, folyamatosabbnak kellene látni a mozgást, pl úgy, mint amikor képkockákat számol ki a tévé?
    2: Azt írod csak a villogtatás és képkockák beszúrásával lesz a leírás szerinti 400-as a megjelenítés. Ha a képkocka beillesztés és ledvillogást nem engedi egyszerre használni, akkor a tv nem tekinthető a gyártó által megadott 400Hz-esnek, vagyis hazudott a samu?

    A hét vezért feltámasztják majd ha legközelebb is győznek. DNS-üket lombikban őrzik, és Tóth Gabi szüli meg őket!

Új hozzászólás Aktív témák