Új hozzászólás Aktív témák

  • ΞΔGLΞ

    nagyúr

    válasz BBéci #94304 üzenetére

    Nem mondtam, hogy nincs, vagy nem létezik ilyen, de én még nem hallottam, ami sztereóban is a toppon volt.
    Meg hangban is ugyanaz a történet, mint képben. Mindenkinek más a minőség. :)
    -------

    Amióta rájöttem, hogy mi érdekel igazán, és az nem ma volt, azóta csak a hangok és a minőség, illetve a minőségi hangok, amik igazán lázba hoznak és minden ezzel kapcsolatos dolog (szoftver, hardver, hifi kütyük etc..) persze, mint minden csak a család után.

    Pár éve elkezdődött a nagy Fa(n)colás, holott ahhoz semmi más nem kell, csupán néhány egyszerű dolog :DDD , elsősorban kiváló hallás, utána egy jó audiophile rendszer, ami folyamatosan tudja tartani a valós 20 khz-et, végül, ha pc-ről megy, akkor egy jó hangkártya is. Máris megcseszheti a magát minőségi hallgatónak kikiáltott embereke a sok flac, wav, lossless zenéit, ha ebből egy is hiányzik, márpedig az emberek többsége 16-18 khz felett már szinte nem is hall semmit.

    Van itt ez a milyen hangkártyát vegyek topik, ahova régebben sokat írtam, de beleuntam a sok marhába. Megveszik a drága hangkártyát és egy 40-100 ezres, vagy olcsóbb Logitech és a többi pc xarságokon megdöbbenve hallják a különbséget, holott arra még az alaplapi fos is bőven sok.
    A lényeg, hogy bebeszélve maguknak hallják a különbséget, a hagkártyabisznisz meg toplistás emiatt. nem olyan rég még azt is megírták nekem (valamelyik mobil topikban), hogy mobilon is hallják a flac által nyújtott minőségi hangzást...
    Áhh hagyjuk! :C

Új hozzászólás Aktív témák