Új hozzászólás Aktív témák

  • fodivagyok

    újonc

    Sziasztok!

    Ma érkezett meg a wifis SJ4000-em kínából, röviden összefoglalom a tapasztalatokat.
    AliExpressen rendeltem a "Dongguan Eyerain Technology & Industry Co., Ltd." nevű eladótól egy +1 akksis tuti-nem-koppincs SJ4000-et és egy plusz akksitöltő keretet hozzá. A linkekben konkrétan az általam megrendelt cuccok snapshotjai vannak, azokon az árakon, amiken rendeltem. Free shipping-gel kértem, mert nem volt sürgős, így összesen $103,87-t hagytam ott, ami egy magyar Maestro kártyával fizetve 24 588 Ft-omba került 2014 október 14-én. Baráti.

    A szállításra még kitérnék picit: AliExpressen azt írta az eladó, hogy Magyarországra ingyért hozza a "Sweden Post", és ez olyannyira igaznak bizonyult, hogy vám sem terhelte a pakkot. Az eladó automatikusan (nem én kértem) $20-os értéket tüntetett fel az amúgy nagyon jól becsomagolt (gyári doboz körül minden oldalról szivacs, ez full körberagasztószalagozott borítékban) csomagon. Az eddigi AliExpresses rendeléseimhez képest pedig az volt a furcsa/más, hogy ezúttal nem tudtam a posta.hu-n követni a tracking numberrel a csomagot csak miután megérkezett Európába - egész pontosan Svédországba. Addig a PostNord honlapján lehetett követni, de csak annyit írtak egy csomó ideig, hogy elhagyta a küldő országot. Screenshotok: PostNord, Posta.hu.

    Dátumok: október 14-én adtam le a rendelést, október 16-án postázták, november 10-én érkezett meg Magyarországra és november 13-án hozzám (vidéki nagyváros). Tehát a szállítás durván egy hónap volt.

    Így vagy úgy, nem kellett plusz költséget fizetnem eddig, tehát aki költséghatékonyan akar rendelni, annak merem ajánlni ezt az eladót és portékát - utóbbival minden rendben van, hiánytalanul érkezett a cucc!

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák