-
Fototrend
Sörtípusok erjesztési eljárás alapján:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Daneeka
senior tag
Egyiket sem kostoltam de eleg sok olyan hazisorfozo aki hozzafer ezekhez a sorokhoz (jellemzoen amcsi forumokon) kepes volt hibatlanul vagy nagyon hasonloan reprodukalni oket, altalaban amugy a jobbfej fozdek publikaljak egy-ket sajat receptjuket cikkekben vagy konyvekben. (a plinyrol meg a 90minrol van cikkem az eredeti sorfozoktol, a zd-t asszem addig kiserleteztek amig jo nem lett)
A BrewDog pl. annyi infot megad a soreirol, hogy aki mar tapasztalt (pl. illatrol megmondja mivel volt szarazkomlozva) az eleg hamar le tudja koppintani. Bar ok publikaltak regebben a legtobb receptjuket egy hazisorfozo ujsagban.(Azert nem veluk kezdem mert mire odajutok, hogy oket csinaljam optimalizalni akarom a folyamatot az idealis kozelebe, hogy olyan izu legyen mint az eredeti. Ilyenekre gondolok, pl. hogy csak a 7. fozetnel sikerult stabilizalni a cefre/mash fozesi homersekletet, a tobbit se rontottam el csak lehetnek kis elteresek az erjesztheto (alkoholfok)/nem erjesztheto (test) cukrok aranyaban 1-2 celsius fok miatt)
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest