Új hozzászólás Aktív témák

  • #54715584

    törölt tag

    válasz spammer #14147 üzenetére

    The Last Ship Pilot

    Örülök, hogy nem volt benne szexjelenet, mert az már a legalja lett volna. Vagy nem is, ennél rosszabb már nem igen lehet, lehet a pornót a 2 főszereplővel jobban élveztem, volna. Vagy legalább élveztem volna. Merthogy ez egy sz*r, egy moslék, amit elénk tettek. És nem azért, mert amit néztem, annak a hangkeverése egyenlő volt a nullával, hanem azért, mert buta amerikai, ami szerintem borzasztó.

    Szóval ez az egész az elejétől kezdve egy sablonos, klisés, ezerszer lerágott párbeszédes kupac kaki. Természetesen amerika romokban, de hát még így is rajtuk a sor, hogy megmentsék a világot, még az atom után is. És mi történik? Kapunk megható családi videót, hatalmi párbeszédeket, buta amerikai gondolkozást, reményt, megdöbbenést (amit nem is értettem, hiszen azt mondta a kapitány, hogy mindent elmondanak a legénységnek, de komolyan, ha a világ 80%-a fertőzött és meghalnak 2 napon belül, akkor mégis mire verik a nyálukat, hogy hazamennek?) SPOILER és a végét meg megtoldták egy cliffhangernek még jóindulattal sem nevezhető további árulós szállal.

    Ez borzalmas volt. Ami sajnálatos, mert a sztori még így is jó lenne, hogy már sok-sok másik filmben és sorozatban láttuk, hiszen bármit ki lehet hozni belőle. Ráadásul alapból átívelő szálas is, ami a gyengém. És még a képi világ is jó, mozifilmes, csak végre teljes képernyőben, gyönyörű képeket kapunk a tájakról és a járművekről is (vagy minek hívnak egy hajót?).

    Szóval ez hatalmas csalódás, pontot nem is érdemel, talán még 1-2 részt igen, de az is kérdéses, nagyon lebeg a kasza. Akinek ez bejön, az ássa el magát és nézzen sz*r szappanoperákat délután meg este, mert ez minősíthetetlen.

    És én kérek elnézést.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák