Új hozzászólás Aktív témák

  • Mik76

    senior tag

    válasz lezso6 #67439 üzenetére

    1899 S01

    Akarki akarmit mond, nekem ez tetszett. Jo kepi es hang vilag, jo tortenet, jo szineszek es rendezes. Nagyon varom a folytatast. Koszi a tobbieknek a kicsit bovebb elemzest, par dologra nem is gondoltam amiket leirtatok.

    Persze nyilvanvalo volt hogy ez a valodi tortenet egy sokkal modernebb jovobeli idoben foglal valojaban helyet, hiszen ezek az iranyitott szimulacio jellegu kozossegi elmenyek meg a mai korban is abszolute lehetetlen, szoval a vege nem annyira meglepo. Persze van benne par eros bullshit is, legalabbis szerintem, de olyanok minden sorozatban megtalalhatoak. Nincs kivetel.

    Ami azokat a kritikakat illeti hogy a kulonbozo nyelvu emberek megertik egymast idonkent, nem igaz. Teljesen konzisztens a dolog. Ami meg a meleg vonalat illeti, boven elfert a ket hetero jelenet, meg az egy hetero nemi eroszak mellett. Csak hogy azert erzekeltessuk mar azt is hogy heteronak lenni mennyire felemelo es felsobbrendu dolog mindig...

    Nyilvan nem fog mindenkinek tetszeni, de soha rosszabbat. En a Dark masodik szezont nem tudtam befejezni, mert addigra az en fejem mar zugott az idobeni ugralasoktol, es valtoztatasoktol, de el kell ismernem hogy attol meg eleg eros egy darab. Szerintem itt egy hasonloan huzos, de azert konnyebben ertheto sorozatot keszitettek, nem kevesbe profi szinten.

    9/10
    #faja
    :DDD

    http://www.imdb.com/name/nm1481844/?ref_=nv_sr_1

Új hozzászólás Aktív témák