Új hozzászólás Aktív témák

  • spammer

    veterán

    válasz bepken #9306 üzenetére

    Igen, én is így vagyok vele, hetiben nézve egész más, darálva jobban összeáll a történet, ütősebb élmény tud lenni. Viszont elveszik az izgalom (várakozás), találgatás, kibeszélés élménye. :)

    Vannak sorozatok, amiket nem szeretnék darálni, mert annyira nem jók és csak szenvedés lenne, ilyen pl. nálam a SupNat ;] Heti 1 rész okés, de asszem 2 éve volt, hogy felgyűlt kb. fél évadnyi belőle (>=12 rész), ráadásul szar évad volt, szar részek, azt hittem, eret vágok. Azóta igyekszem magam szinten tartani. :DDD

    Aztán vannak, amikből mondjuk elérhető a komplett évad, de szépen beosztom, nem darálom túl gyorsan, mert olyan jó, és inkább tartson tovább. Pl. legutóbb a Legend Of Korra volt ilyen nálam, csak 12x20 perc, de egy nap max 2 részt néztem meg belőle, és azt sem minden nap.

    Aztán itt a Doctor Who. Az elején azért daráltam, mert annyira rossz volt, hogy túl akartam lenni rajta. Most meg azért darálom, mert rohadt jó. Na meg 7 évaddal nem akartam sokat piszmogni sem. :)

    Aztán meg hangulattól is függ: idén pl. a Homelandet és a Boardwalkot el sem kezdtem, pedig eddig hetiben néztem őket. Majd talán dara lesz belőlük valamikor, Boardwalkból legalábbis biztosan, Homeland még nem tuti. :U

    „A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."

Új hozzászólás Aktív témák