Új hozzászólás Aktív témák

  • Sensut

    őstag

    A Sötét völgyi banditák szála itt a Solyankában sem tiszta. Mi több, zavaros. Egyáltalán nem tiszta, hogy mi is lenne a tökéletes megoldás a sorsukkal kapcsolatban. Voltaképpen egyetlen feladatukat se tudtam 100%-osra teljesíteni, ami minden más modnál is rosszabb. Már amikor a sebesült banditát vallatja a dutys Bullett az átlépőnél, és én megmentem, az elkezd Bullett után szaladni, amikor az megy, hogy megmentse Max-et, és persze le is lövik a rajtaütésnél. Szerencsére ettől még barát lettem a banditákkal, nem kellett ennek beérnie és jelenteni a helyzetet Borovnak. Aztán jött Rat PDA-ja, ami totál zagyvalék itt. Mivel már tudtam Rat helyét, ezért nem mentem a Barba a mérnökhöz, hogy megtaláljuk őt, hanem egyből vágtattam Cordonra és minden rendben is volt odáig, hogy már csak el kellett volna árulnia a PDA helyét. Ekkor viszont Rat rám támadt és le kellett lőnöm :F Visszamentem Borovhoz és ő kérdezte, hogy megtaláltam-e Ratet, majd kérte a PDA-t, ami nem volt meg ugye (elmentem Agropromba, de a láda üres volt). A feladat megmaradt, hogy keressem meg a PDA-t. Visszatöltöttem a játékot onnan, hogy utoljára beszélek Rattel. Ekkor is le kellett lőnöm, de már más képlet állt elő: a feladat sikeres lett és többé Borov se hozta szóba a PDA-t. Csakhogy itt még nem leszek az ő bizalmasa, még van 2 feladat amit teljesíteni kell(ene) ahhoz, hogy beengedjen alul a raktárba. Az volna a cél, mert rengeteg Vodkára lenne szükségem - nem lehet Vodkát találni sehol, de mindenki azt kér - és a banditáknak ugye ott van dögivel :K . A következő feladat az lenne, hogy valakit hozzak át Cordonról biztonságosan. Elő is adja a szitut, meg is értem miről van szó, de nem jelenik meg, mint feladat. Megyek, átkutatom az egész Cordont, de sehol senki (bujdosnia kellene egy banditának a bokrokban az ATP környékén). Nem tudom mi van :F Aztán a másik feladat a lövészet, amikor 130 üveget le kell szedni a tartályokról. 2x estem neki, de egyszerűen 120-nál több üveg nincs sehol. Azt modta Borov, hogy úgy 135-öt helyeznek el láthatáron belül... Ezt is passzolnom kellett, s még mindig nincs Vodkám. Nem tudom, hogy a későbbiekben lesz-e szerepük a banditáknak, ezért nem merem kinyírni őket. A Soupban nincs több szerepük, de ott nincs is szükség hentelésre, mert rendben van a kapcsolat. Viszont kell a Vodka már 3 helyere is 1-2 box (10 üveg), s ezért hentelés lesz a vége Sötét Völgyben.
    És nem csak ezekkel a feladatokkal van baj. Kuznetsovtól kapok egy ajándék rejtekhelyet, amit meg kellene találnom még a játék elején. Azóta is keresem a megadott helyeken, de sehol sincs. Mole PDA-ja is túl van bonyolítva, amit Agropromban az alagútban kell megtalálni. Amikor felvettem a PDA-t, megjelent egy csapat katona és követelték, hogy adjam át. Végül megegyeztem a tiszttel, hogy odaadom, ő lemásolja és hátra hagyja egy katonánál, akinek én viszek majd 10 Vodkát (minő meglepetés :) ), és visszakapom, hogy elvihessem Mole-nak. Azóta se találom ezt a katonát, pedig már volt 10 Vodkám 2x is, de odaadtam végül másnak. Lehet, hogy aztán felbukkan később - nem tudom :F Nem az a baj ezekkel a feladatokkal, hogy bekavarnak a játékba, hanem az, hogy megoldatlanul nem tűnnek el a listáról, és csak duzzasztják a feladatlistát, ami nem jó, mert a sok megoldatlan feladat a listán egy idő után kezdi összeomlasztani a játékot.
    Szóval ez a NS CP2 sem tökéletes. Nem tudom, hogy érdemes lenne-e egyáltalán fordítgatni, ha ilyen hézagos benne a plusz a Souphoz képest :U

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák